Printer reparation

Vores serviceafdeling er meget alsidig og vi servicerer alle mærker indenfor print. Så strejker din printer, eller har den problemer med papirindtræk, streger på printene m.m., så kontakt os vi hjælper dig videre.

Stor erfaring i printer reparation

Vi har mange års erfaring på markedet. Derfor kan vores teknikere hjælpe dig med dine printer problemer. 

Vores erfaring gør også, at vi kan rådgive om det kan betale sig at reparere din printer. Så uanset om din printer er en HP, Brother, Canon, OKI eller Lexmark printer, så kan vores teknikere hjælpe dig og din printer videre. 

Vores IT-afdeling kan også hjælpe dig med support på din printer, hvis du har problemer med at maskinen ikke kan scanne mere eller du skal have opsat en ny bruger til din printer – ring og lad os hjælpe.

Servicering af alle typer maskiner

KCWest er din lokale partner i hele Vestjylland indenfor printer service og reparation af kopimaskiner, printere og plottere. Kontakt os hvis du har en printer reparation vi skal kigge på. Vi laver også faste aftaler på kopimaskine service til både store og små virksomheder.

Kopimaskine service

Vi kører service i hele Vestjylland og vore teknikere kan derfor hurtigt rykke ud til dig. 
Læs mere

Plotter reparation

Vores tekniske-afdeling kan hjælpe dig med support på din plotter, hvis du har problemer med at maskinen.
Læs mere

Streger, prikker og stop

Ofte opleves, at printeren ikke kan tage papir fra papirkassetten og laver stop i printeren. Det er som oftest en rensning eller udskiftning af indtræks ruller til printerens papirkassette.

Striber på dine print kan være mange ting, men oftest er det printerens tromle eller farveværk, belt / ITU som skal udskiftes med et ny.

En anden ting kan være at der kommer striber eller pletter/prikker på dine print og det kan ofte være printerens transferbælte / ITU som kan forårsage at der kommer striber eller pletter/prikker på dine print. Det samme kan være hvis der kommer en bred grå stribe i den ene side af papiret.

Reparation af plottere

Korrekt rådgivning

Vi rådgiver dig altid inden vi starter med en reparation enten når du kontakter os pr. telefon og oplyser omkring dine printer problemer eller når vi kommer og ser på din printer.

Det kan være at din HP, Canon, Lexmark, OKI, Ricoh, Xerox eller Brother printer er af ældre dato og det derfor ikke kan betale sig at ofre pengene på en reparation. Eller måske er dit printbehov ændret til større eller mindre og derfor passer din nuværende printer ikke til dit behov. Det kan ofte betale sig at udskifte din printer hvis der f.eks. er flere tromler eller farveværker der skal skiftes i den og det kan være en dyr omgang.

Vi står klar i hele Vestjylland

Hvad enten det drejer som om en laserprinter eller blækprinter, står vores serviceafdeling altid til rådighed og servicerer hele Vestjylland fra Thisted i Nord, Struer, Holstebro, Videbæk, Herning, Ringkøbing, Tarm og Skjern, ja som Varde og Esbjerg i SYD. Vi kører i området hver dag og kan derfor komme og hjælpe Jer med Jeres printerproblemer.

Vi rådgiver også meget gerne og beregner en eventuel driftsbesparelse på din printer, og dette kan alt efter dit printbehov løbe op i flere tusinde kroner pr. år. Rådgivning – helt gratis – til din fordel.

Konica Minolta - OKI - Brother - Kyocera - Lexmark - HP - Triumph-Adler - Canon - Xerox - Ricoh - Sharp

- Altid et godt tilbud

Bækgårdsvej 35
6900 Skjern
Tlf: 97 35 37 10
kcwest@kcwest.dk

pencilprinterfile-emptyfile-addcoffee-cupcarpage-break