Kopimaskiner og plottere

Vi har et stort udvalg af produkter indenfor kopi og print samt plottere. Så når du skal have udskiftet din gamle maskine til en ny model, står vi altid til rådighed med rådgivning og ikke mindst et godt tilbud på din nye kopimaskine, printer eller plotter.

Kopimaskiner i alle størrelser

Vi har kopimaskiner og printere fra den helt lille A4-printer til den store produktions printer i enten s/h eller farve. 

De fleste maskiner kan udbygges med en efterbehandling med sortering, hæftning og hulning samt false funktion til at lave færdige hæfter. Herudover har vores maskiner også mulighed for at montere mailboks, så dine print bliver fordelt til hver bruger – så dine print ikke ligger oveni hinanden. 

Mulighed for stor papirkapacitet på alle vores kopimaskiner og printere.

Service og automatik

Vi tilbyder serviceaftale hvis du ønsker dette eller uden serviceaftale hvis dit behov ikke er så stort.

Alle vores maskiner kan opsættes til automatisk toner bestilling, så du ikke oplever at løbe tør for toner.
Kopimaskine service

Brugte maskiner

Vi har også et stort udvalg af lettere brugte maskiner inden for bl.a. HP, Lexmark og Triumph-Adler, så hvis en ny er for dyr, finder vi en løsning med en lettere brugt maskine.

Alt i plottere

Har du behov at printe / plotte tegninger, har vi en løsning fra A1-format op til A0 format. Vores plottere – HP og Canon, kan udstyres med mulighed for flere papirruller samt scanner funktion, hvis du har behov for at scanne tegninger ind.
- Altid et godt tilbud

Bækgårdsvej 35
6900 Skjern
Tlf: 97 35 37 10
kcwest@kcwest.dk

pencilprintercoffee-cupcarpage-break