Kopimaskine service

Vi servicerer din kopimaskine – MFP, hvis der er problemer. Det kan være din kopimaskine ikke længere er i en serviceaftale og derfor har du ikke en servicetekniker som kan reparere din kopimaskine, scanner.

Typiske kopimaskine problemer

Problemer med at trække papiret ud

Det kan være maskinen har problemer med at trække papiret in fra papirskufferne og måske sætter sig fast i maskinen. Det kan være irriterende hele tiden at skulle tage papir ud af din gamle kopimaskine eller printer. Det kan skyldes at indtræks rullerne skal renses eller måske skiftes og så er problemet løst og du kan kopiere videre.

Problemer med at trække papiret ind

Et andet problem kan være at din kopimaskine – MFP ikke vil trække originalerne som skal kopieres eller scannes ind i dokument feederen. Det kan være dine originaler ikke kan trækkes ind eller de sidder fast og måske ødelægger dine originaler. Dette kan igen være en rensning eller udskiftning af indtræks ruller / systemet.

Streger på dine scanninger

Hvis du scanner og der kommer streger på dine scan kan du ofte selv afhjælpe problemet med at rense det lille smalle scanner glas. Når du kontakter os prøver vi altid at hjælpe dig, og kan du selv udbedre problemet og hurtigt kan komme i gang med at printe og scanne – så er det den bedste billigste og hurtigste løsning.

Streger og prikker på print

Hvis der kommer streger eller prikker på dine print, når du printer på din kopimaskine – MFP, ja så kan det godt være vi skal ud og se på din kopimaskine – MFP. Det kan være at der skal en rensning til eller måske der skal skiftes en kopi tromle eller farveværk, og hvis der f.eks. også er små prikker på dine print, kan det også være maskinens transferbælte.

Prisoverslag

Vi giver dig et prisoverslag, ud fra din problemstilling og rådgiver dig altid. Det kan være der skal skiftes dyre dele i kopimaskinen – MFP og hvis den har kørt mange print og af ældre dato, kan det måske bedre betale sig at købe en ny eller mindre brugt i stedet for at ofre dyre reparationer.
Kontakt os nu

Fordele ved vores kopimaskine service

Hurtig afhjælpning

Kan din maskine ikke printe eller scanne mere, kan vores IT-afdeling højst sandsynligt hjælpe, så du hurtigt kan komme i gang med at printe og scanne igen, vi kan gå remote på din printer og dermed hurtigt udbedre problemet.

Vi dækker bredt

Vi kører service i hele Vestjylland og vore teknikere kører i området hver dag og derfor kan vi hurtigt rykke ud hvis din kopimaskine – MFP driller eller måske står helt stille.

Vi kører ud til dig

Så hvis dit problem drejer som om din kopimaskine – MFP, står vores serviceafdeling altid til rådighed og servicerer hele Vestjylland fra Thisted i Nord, Struer, Holstebro, Videbæk, Herning, Ringkøbing, Tarm og Skjern, ja som Varde og Esbjerg i SYD. Vi kører i området hver dag og kan derfor komme og hjælpe jer med jeres printerproblemer.

Dækker mange mærker

Så hedder jeres kopimaskine – MFP, Canon, Brother, Lexmark, HP, Konica Minolta, Kyocera, Sharp, Xerox, Ricoh, Triumph-Adler, Epson – ja så endelig ring. Vi har teknikere med en meget stor erfaring, som altid kan hjælpe dig med din problemer.
Bestil kopimaskine service nu
- Altid et godt tilbud

Bækgårdsvej 35
6900 Skjern
Tlf: 97 35 37 10
kcwest@kcwest.dk

file-odownloadbarcodeprintpencilprintercarsmilepage-break